Post thumbnail

Crysisova budućnost je u battle royale žanru, navodno

POSTED BY Admin 04/11/2020

Razvojni studio Crytek zadnjih je godina više uspjeha pronašao u multiplayer naslovima kao što su Warface i Hunt: Showdown nego u single-player avanturama. Ne čudi stoga što se u internim dokumentima tvrtke, koji su navodno procurili, projekt zvan Crysis Next opisuje kao battle royale igra.

Crysis Next mogao bi dakle biti multiplayer naslov u kojemu se stotinu igrača na mapi sukobljava noseći prepoznatljive Nanosuit oklope. Spominje se tu korištenje različitih moći, brza borba, vizualno sređivanje i “ultimativno live-streaming iskustvo”.

Doduše, nije jasno jesu li dokumenti koji kruže internetom uopće autentični ili još važnije – koliko su stari. Moguće je da je Crytek razmišljao o battle royale igri još prije 2-3 godine pa da je projekt negdje zapeo u razvoju. No, s obzirom da Crytek nije izbacio pravu single-player igru već punih sedam godina, ne bi bilo čudno da svoje karte polažu na multiplayer.

Ipak, u dokumentima se spominje i niz drugih igara, kao što su Crysis VR, Robinson 2, mobilna verzija Hunt: Showdowna te potencijalni nastavak akcijske igre Ryse. Nema sumnje da bi ekipa iz Cryteka željela aktualizirati svoje serijale i da se o tome nekoć razmišljalo, samo je pitanje koliko će se toga na kraju uspjeti materijalizirati.