Post thumbnail

Najava Silent Hill reboota očekuje nas tijekom The Game Awards 2020 showa

POSTED BY Admin 04/11/2020

Od prvih konkretnijih glasina o nadolazećem Silent Hill rebootu prošli su mjeseci. Prošli su i brojni gaming sajmovi i eventi na kojima smo očekivali najavu igre, no istu još uvijek nismo vidjeli. Godina se bliži kraju, a samim tim sve je manje i događaja, idealnim za predstavljanje ovog dugoočekivanog horror naslova. No, jedan takav event ipak nas očekuje uskoro, a sudeći prema najnovijim glasinama, na njemu bismo konačno mogli i vidjeti famozni Silent Hill reboot.

Naravno, mislimo na The Game Awards 2020, koji će se održati sredinom prosinca. Ovaj event poznat je po brojnim svjetskim premijerama i najavama, pa kao takav djeluje kao stvoren i za službeno razotkrivanje novog Silent Hilla. Upravo tako misli i ugledni analitičar Roberto Serrano, koji je iskoristio priliku da taman na Halloween putem Twittera objavi post u kojem navodi kako smatra da će novi Silent Hill biti predstavljen 10. prosinca kao jedna od svjetskih premijera, koje je Geoff Keighley dogovorio ekskluzivno za ovaj event.

Radi li se čisto o pretpostavki ovog analitičara ili isti možda zna nešto što drugi ne znaju, za sada nije poznato, no doista je krajnje vrijeme da vidimo najavu novog Silent Hilla – naravno, pod uvjetom da su dosadašnje glasine točne i da je ovaj reboot doista u razvoju, a mislimo da jeste! 

 Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo, Sony i Konami navodno već neko čekaju pravi trenutak za najavu igre, no situacija vezana za aktualnu pandemiju već nekoliko puta im je pomrsila planove. Je li The Game Awards 2020 konačno prava prilika za takvo što, doznat ćemo za nešto više od mjesec dana..