Post thumbnail

Gran Turismo 7 mogao bi dojuriti prije nego smo se nadali

POSTED BY Admin 04/11/2020

Sonyjev plan za 2021. godinu svodi se na to da privuku što više korisnika s PlayStation 4 konzole na novi PlayStation 5. Veći broj poklon igara preko pretplate na PS Plus jedna je od pogodnosti kojom planiraju nagraditi rane kupce PS5 konzole, a druga taktika je sve veći broj ekskluziva. Samo za prvu godinu konzole najavljene su ekskluzivne igre poput Ratchet & Clanka, God of War: Ragnaroka i Final Fantasyja 16. A toj listi vjerojatno će se pridružiti i Gran Turismo 7.

Za igru koju su predstavili još sredinom ove godine do sada se nije spominjao datum izlaska. Znamo da neće izaći 2020., a službeni PlayStation magazin sugerirao je da ćemo novu generaciju vožnje igrati unutar nekoliko mjeseci od lansiranja PlayStationa 5. Sada smo pak dobili još jednu naznaku da bi to moglo biti istina.

Naime, na YouTubeu se nekim korisnicima u Kanadi počela prikazivati reklama za PlayStation 5 konzolu, a u sklopu te reklame i prikaz Gran Turisma 7 na kojemu stoji da je izlazak igre u planu za prvu polovicu 2021. S obzirom da se radi o službenoj reklami, vjerojatno se radi o istinitoj tvrdnji.

Dakako, ne mora značiti da će doista biti tako – moguće je da će Gran Turismo 7 biti odgođen zbog pandemije, no jedna mu stvar ide u prilog – od izlaska zadnje igre u serijalu prošlo je više nego dovoljno vremena da Polyphony Digital do ljeta 2021. dovrši još jedan nastavak.