Post thumbnail

Halo 4 idući tjedan stiže na PC u sklopu Halo: The Master Chief Collectiona

POSTED BY Admin 13/11/2020

PC verzija Halo: The Master Chief Collectiona će dobiti svoj zadnji i najbolji segment. To je naravno, Halo 4. Microsoft i 343 Industries su objavili da 17. studenog, Halo 4 stiže u “pojačanom” izdanju.

Puna podrška za 4K Ultra HD u 60FPS-a (ako vam hardver “dopušta”). Naravno, puna podrška za miš/tipkovnicu kombo, ultrawide podrška, podešavanje FOV-a i još hrpu ostalih naprednijih điđa u odnosu na konzolašku verziju.

U multiplayeru će biti dostupan kompletan set od 25 mapa zajedno sa svim modovima koji su bili dostupni u originalnom izdanju na Xbox 360 konzoli. Promjene stižu u kozmetičkom obliku detaljnijem editiranje i izmjenama naših armora i dodataka u Forge i Theater modovima.

Naravno, uz osnovnu igru, stiže nam i sjajni Spartan Ops DLC koji produbljuje priču samog umjetnog planeta Requiema (op.a. koji je okosnica događaja u Halo 4), kao i motive glavnih likova. Sve u svemu, Halo: The Master Chief Collection zaokružuje ultimativnu Halo kolekciju koju niti jedan fan ne bi trebao zaobići.

Halo: The Master Chief Collection je dostupan na Xbox One, Xbox Series X|S i PC-u u sklopu Xbox Game Passa.