Post thumbnail

Battlefield 6 je navodno punokrvni next-gen naslov, čija je radnja smještena u period trećeg svjetskog rata

POSTED BY Admin 21/12/2020

EA je ranije ove godine potvrdio kako ćemo Battlefield 6 vidjeti već iduće godine. Tom prilikom nisu otkriveni nikakvi konkretniji detalji o samoj igri, no ako je vjerovati novim glasinama, moguće je da smo doznali prve detalje o settingu, u koji bi ovaj shooter mogao biti smješten.

Nakon što smo u Battlefieldu 1 i Battlefieldu 5 posjetili bojišta prvog, odnosno drugog svjetskog rata, nova igra navodno bi trebala biti smještena u moderni, odnosno blisko futuristički setting, u period trećeg svjetskog rata.

Novi potencijalni leak dolazi od strane anonimnog izvora, koji je putem Reddita otkrio kako bi se radnja trebala vrtjeti oko sukoba između NATO-a i Rusije, a sama kampanja igre opet bi nas trebala baciti na različite frontove širom svijeta i svirepost trećeg svjetskog rata predstaviti iz nekoliko različitih perspektiva.

Isti izvor navodi kako će igra stići s dosad rekordnim brojem multiplayer modova sa sukobima 64v64. Među tim modovima, navodno nas očekuju Team Deathmatch, Domination, Conquest, Breakthrough i Grand Operations, koji bi trebao doživjeti posebnu evoluciju. Više detalja o svakom od navedenim modova možete pronaći ovdje, no u svakom slučaju, moramo naglasiti kako se za sada radi samo o glasini i nepotvrđenim informacijama, pa ih do daljnjeg moramo uzeti s određenom dozom rezerve.

Ono u što smo gotovo stoprocentno sigurni, a što navodi i ovaj potencijalni leaker, jeste to da je Battlefield 6 punokrvni next-gen naslov, koje EA i DICE spremaju isključivo za PS5, Xbox Series X/S i PC.