Post thumbnail

Danis Omanović pobjednik PlayStation turnira FIFA 22

POSTED BY Admin 08/04/2022

Devetnaestogodišnji Mostarac Danis Omanović pobjednik je PlayStation FIFA 22 turnira koji je organizirao HT Eronet na svome sajamskom štandu a realizirao Portal E-sports Centar Mostar.

Danis je dugi niz godina trenirao nogomet, a onda je ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu prebacio na videoigrice. U slobodno je vrijeme, kaže, strastveni igrač. Već je osvojio nekoliko turnira u Mostaru, kao i nekoliko onih u online verziji. U stvarnome životu, kako kaže, strastveni je navijač Liverpoola, dok u virtualnoj verziji navija za PSG. Najdraži mu je junak travnatih terena Fernando Torres.

Na ovaj je turnir došao kao jedan od favorita:

„ Dosad sam osvajao mnogo prvih mjesta, ali ova nagrada HT Eroneta – mobitel Sony XPeria 10 plus, najbolja mi je do sada. Čestitam na ideji i hvala na mogućnosti da odigramo ovako dobre virtualne tekme“, kazao je Danis.

U žestokoj konkurenciji 32 igrača, drugo mjesto je osvojio Anđelo Perić, a treće Ante Širić.

Nagrade pobjedničkom trojcu uručio je Denis Zubac, direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT Eroneta.

„U skladu s motom pod kojim nastupamo na sajmu – Rastemo s najboljima, turnir smo organizirali kako bismo se približili i mlađoj populaciji, ponajprije u smjeru vrhunske usluge pristupa internetu. Čestitamo pobjednicima i nadam se da ćemo u budućnosti imati još niz ovakvih turnira i sličnih događaja“, kazao je Zubac.